Cel mai scump Ferrari

Recordul celui mai scump Ferrari a fost atins luni, 21 mai, cu ocazia unei licitaţii oraganizate la Circuitul Fiorano din Maranello.

Cel mai scump Ferrari Cel mai scump Ferrari
Licitaţia organizată sub egida "Ferrari Leggenda e Passione" a reuşit să adjudece toate cele 33 de exemplare puse în vânzare, suma totală ridicându-se la aproximativ 50 de milioane de dolari.

Piesa de rezistenţă a evenimentului a fost câştigotoarea cursei de la Le Mans din 1962, Ferrari 330 TRI/LM Testa Rossa Spyder. Ea a fost adjudecată în urma unui telefon anonim pentru suma de 7 milioane de euro, sumă în care sunt incluse toate taxele şi onorarile firmei de licitaţii. Recordul absolut al unei maşini vândute la licitaţie este deţinut de un Bugatti Type 41 Royal Sports Coupe din 1931 vândut pentru suma de 11 milioane de dolari în 1987.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.