Cel mai scump număr de înmatriculare!

Numărul de înmatriculare mai scump decât automobilul poate fi considerat un subiect de anecdote bun. Dar ce ziceţi de un număr mai scump decât orice automobil din lume ?

Cel mai scump număr de înmatriculare! Cel mai scump număr de înmatriculare!
Omul de afaceri Saeed Ghaffar Khouri din Emiratele Arabe, a plătit pentru numărul de înmatriculare “1”, 14,5 milioane de dolari, la o licitaţie din Abu Dhabi.

Khouri a declarat că plăcuţa cu numărul “1” nu a cumpărat-o ca o investiţie . După licitaţie, el a precizat că ar fi fost dispus să ofere  chiar 30 milioane de dolari, şi că nu s-a gândit încă pe ce maşină va fi pus cel mai scump număr de înmatriculare.

Banii obţinuti din licitaţie vor fi donaţi unui fond pentru ajutorarea victimelor accidentelor auto.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.