Cel mai scump Porsche

Porsche a prezentat anul acesta la Salonul Auto de la Geneva "Super hibridul", Porsche 918 Spyder, care se pare că va fi cel mai scump Porsche.

Cel mai scump Porsche Cel mai scump Porsche

Conform www.zf.ro, noul model al constructorului german, Porsche 918 Spyder, ar putea costa 500.000 de euro. Posibila sumă cerută de Porsche pentru 918 Spyder nu a speriat deloc clientela, chiar şi la acest preţ, circa 2.000 de persoane au depus cereri neangajante pentru noul model hibrid.

Porsche 918 Spider este un hibrid care poate atinge 100 km/h în doar 3,2 secunde şi are o viteză maximă de 320 km/h.

Secretul acestui bolid este folosirea unui motor V8 care dezvoltă 500 CP la 9.200 rpm şi a altor două motoare electrice, unul pe puntea faţă şi celălat pe cea din spate, care mai pun 208 CP. Puterea este transmisă prin cutia PDK cu 7 rapoarte. "Rezervorul" electric este o baterie Li-Ion care poate fi încărcată atât de la o priză normală, dar şi prin convertirea energiei cinetice colectate din reprizele de frânare.

Mai multe informaţii pe www.zf.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.