Cel mai scump SUV din lume începe de la 1,8 milioane de dolari şi cântăreşte 6 tone – VIDEO

Cel mai scump SUV din lume începe de la 1,8 milioane de dolari şi cântăreşte 6 tone – VIDEO

Autor: ProMotor acum 6 luni Știri

Karlmann King este cel mai scump SUV din lume, cu un preţ de pornire de aproape 2 milioane de dolari.

Modelul exclusivist este construit pe baza unui Ford F550 şi cântăreşte aproape 5,9 tone.

Habitaclul său include dotări de lux, iar exteriorul este disponibil cu blindaj.

Din exterior, Karlmann King arată ca o maşină din viitor, cu linii ascuţite, unghiuri drepte şi un parbriz care aduce aminte de cele montate pe aeronave. Modelul se construieşte doar la comandă, în Italia, pe baza dorinţelor fiecărui client.

Interiorul este plin de dotări de lux şi, potrivit lui Michael Nothdurft, director de vânzări Karlmann, orice doreşte clientul se potea monta pe Karlmann King.

 

 

Modelul este oferit cu patru locuri, iar spaţiul disponibil pasagerilor este imens. Există şi un aparat de espresso la bord, dar şi un bar şi un frigider. Karlmann King are până şi o consolă Playstation 4 în interior. Tavanul are un model înstelat, asemenea modelelor Rolls-Royce, măsuţe glisante şi lumini ambientale. Toate funcţiile se controlează printr-o consolă de comandă cu ecran tactil.

Cei de la Karlmann spun că orice este posibil când vine vorba de King, deci fiecare model construit va fi unicat.

Clienţii pot comanda Karlmann King şi cu exterior blindat, iar maşina poate funcţiona în -40 şi 93 de grade Celsius.

Karlmann King este construit pe saşiul unei camionete Ford F550, iar sub capotă are un motor V8 care dezvoltă 398 de cai-putere. Singurul său dezavantaj este viteza maximă. Pentru că greutatea sa este de aproape 5,9 tone, viteza maximă a celui mai scump SUV din lume este de 140 km/oră.

Karlmann King este acum disponibil clienţilor din SUA, însă în viitor compania producătoare vrea să mute producţia în America.

 Comentarii
Inchide