Cel mai tare simulator auto: Motion Simulation TL1

Cei ce consideră că Forza Motorsport sau Gran Turismo nu sunt suficient de reale pot alege acum simulatorul TL1, dezvoltat de compania Motion Simulation împrună cu Ariel, însă cu un preţ pe măsură.

Până şi cele mai avansate simulatoare auto, cum ar fi Forza Motorsport sau Gran Turismo, nu au reuşit până acum să ofere aceleaşi senzaţii ca o maşină de curse adevărată. Feedback-ul oferit şi câmpul vizual limitat de un singur monitor nu se ridică la standardele unei competiţii adevărate. Această problemă a fost rezolvată de compania Motion Simulation cu noul simulator auto TL1, dezvoltat împreună cu constructorul britanic, Ariel, responsabil pentru incredibilul Atom.

Simulatorul este dotat cu un cockpit identic cu cel al maşinilor de curse, iar cele trei proiectoare oferă un câmp vizual de 180 de grade. Motion Simulation susţine că TL1 poate fi folosit în scop recreativ sau pentru antrenamentele piloţilor de curse, circuitele fiind realizate cu o precizie incredibilă. TL1 este compatibil cu consolele Playstation 3 şi Xbox 360, acestea nefiind incluse în preţul de 11.500 de lire (14.150 euro). Viitorii clienţi pot alege să îşi personalizeze simulatorul cu diferite opţiuni oferite de producătorul britanic.

Vezi în continuare simulatorul TL1 în acţiune:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.