Cel mai trăznit cadou pe care îl poţi face unui... poliţist!

Împlinirea vârstei de 50 de ani e un moment care trebuie marcat cum se cuvine. Iar colegii agentului de poliţie Stuart Littlefield s-au ocupat ”cum trebuie” de maşina sărbătoritului!

Păţania de faţă i s-a întâmplat unui poliţist din cadrul forţelor de ordine din Kansas, care, cu ocazia împlinirii a 50 de ani, a avut parte de o mare surpriză din partea colegilor: maşina i-a fost ”ornată” cu 4.000 de bileţele post-it, în diverse culori.

Astfel, ceea ce iniţial era un foarte sobru Ford Taurus a devenit un fun-mobil pe patru roţi, uşor de confundat cu maşina unui dresor de papagali... Şi mai interesant este că nimeni nu şi-a ”adjudecat” această farsă, fiind foarte probabil ca toţi colegii poliţistului să fi contribuit la punerea ei în aplicare. Ca un fel de revanşă pentru glumele pe care Stuart Littlefield admite că le-a făcut tuturor...

Dar mai bine urmăriţi în video-ul de mai jos cum arată ”cadoul” de 50 de ani al poliţistului american:

FOX 29 News Philadelphia | WTXF-TV

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.