Cele mai bune 10 interioare de maşini din 2013

Autor: Adrian Mihălţianu 18 apr. 2013 Știri auto

Un lucru e cert – interioarele de maşini au evoluat constant în ultimii ani. Dacă în anii 1990 ne bucuram de noile borduri CN de pe modelele Dacia, la sfârşitul lui 2012 am avut surpriza să găsim un sistem multimedia cu navigaţie prin GPS şi ecran tactil în noul Logan.

Pentru a stabili un fel de top 10 al celor mai bune interioare de maşini din 2013, jurnaliştii americani de la Wards Auto au testat, timp de două luni de zile, 46 de modele noi sau modele care au avut parte de noutăţi pentru 2013.

În final, a fost realizată o listă cu cele mai bune zece interioare de maşini din 2013. Dintre cele zece, şapte aparţin producătorilor asiatici, iar celelalte trei sunt modele americane. De altfel, dintre cele 46 de maşini nominalizate, mai puţin de zece provin din Europa.

Pentru a stabili cei zece câştigători, juriul a luat în considerare materialele folosite, ergonomia, confortul, siguranţa, valoarea, atenţia la detalii şi designul interioarelor.

Iată în continuare cele mai bune zece interioare de maşini din 2013, conform Wards Auto (lista este în ordine alfabetică, nu există locuri):

  • Acura RDX

 

 

 

 

  • Kia Forte

 

 

 

  • Nissan Pathfinder (SUA)

 

  • Ram 1500 Laramie Longhorn

 

  • Toyota Avalon

Ce părere aveţi despre clasamentul americanilor? 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide