Cele mai bune lanţuri de zăpadă din lume - VIDEO

Firma germană RUD produce cele mai inovatoare tipuri de lanţuri ...

Cele mai bune lanţuri de zăpadă din lume - VIDEO Cele mai bune lanţuri de zăpadă din lume - VIDEO

 

Firma germană RUD produce cele mai inovatoare tipuri de lanţuri de iarnă pentru caucicuri. Lanţurile ROTOGRIP sunt relativ cunoscute în lumea tiriştilor şi a şoferilor de autobuz, acestea oferă aderenţă sporită pe zăpadă maşinilor mari.

Lanţurile clasicele nu sunt printre cele mai la îndemâna accesorii de montat pe timp de iarnă şi nu arareori pot ajunge să strice cauciucul pe care sunt montate. Însă lanţurile rotative ROTOGRIP se pot monta sub automobil în dreptul unei roţi. O rotiţă de care sunt prinse lanţuri sunt învârtire de un motoraş şi aruncă lanţurile sub roată, cauciucul călcând în permanenţă pe ele în timpul deplasării.

Totuşi lanţurile ROTOGRIP nu sunt recomandate automobilelor de gabarit scăzut din cauza gardei înalte necesare pentru a amplasa acest sistem antiderapant.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.