Cele mai bune reclame auto din 2014, premiate la Detroit

Ediţia a doua a Premiilor de Advertising Auto şi-a desemnat câştigătorii în timpul Salonului Auto Detroit 2014. Şi ghici cine a ajuns în top (indiciu: triunghiul morţii).

Cele mai bune reclame auto din 2014, premiate la Detroit Cele mai bune reclame auto din 2014, premiate la Detroit

Anul 2014 a fost unul foarte bun pentru publicitatea în domeniul auto, iar a doua ediţie a Premiilor de Advertising Auto, desfăşurată la Salonul Auto Detroit 2015, a arătat asta. Ca să nu mai lungim prea mult vorba, iată cele mai bune reclame auto din 2014, conform asociaţiei care organizează acest concurs.

Televiziune:

Audi Q3 - The scripted life. Un spot despre ruperea monotoniei care ne umple uneori vieţile.

Hyundai Genesis - Dad's sixth sense. Despre dotările de siguranţă ale berlinei coreene.

Toyota Hilux - Unbreakable drivers. Nu te întreba cât de bună e maşina pentru tine, întreabă-te cât de bun eşti tu pentru maşină.

Online:

Volvo Trucks - Epic split. Mai e nevoie de vreo descriere?

Cea mai bună reclamă interactivă: Honda Civic Type R - The other side

Experiential advertising: Volkswagen - Eyes on the road

Alegerea publicului: BMW - Hello future

Print:

Jeep - Outside down. Campania a inclus câteva ilustraţii cu diferite animale din lume, însă agenţia de publicitate i-a invitat pe privitori să întoarcă imaginea la 180 de grade pentru a vedea un alt animal. O trimitere inteligentă la ideea de călătorie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.