Cele mai căutate branduri de maşini pe Autovit.ro în 2018

În fiecare lună din 2018, pe cel mai mare site de comerţ auto au existat peste 30.000 de oferte active

Cele mai căutate branduri de maşini pe Autovit.ro în 2018 Cele mai căutate branduri de maşini pe Autovit.ro în 2018

Cele mai căutate branduri de maşini pe Autovit.ro în 2018 au rămas Volkswagen (peste 55 milioane de afişări), BMW şi Audi. Ca şi modele, Volkswagen Passat a fost pe primul loc - 11.638.071 de căutări, urmat de Audi A4 cu 10.149.776 şi BMW Seria 3 cu 9.989.822 căutări. 

 

În 2018 segmentul SUV a atins noi cote record pe piaţa maşinilor noi, iar înmatriculările de maşini electrice au fost de cinci ori mai mari decât în anul anterior.

Per total, înmatriculările de maşini rulate din import au rămas la o medie lunară de 39.000 de unităţi, iar reînmatriculările au fost şi mai mari, în jumătate dintre luni fiind depăşit pragul de 50.000 de unităţi.

Ce modele s-au vândut cel mai rapid

Dintre brandurile populare pe Autovit.ro, Dacia, Volkswagen şi Opel s-au vândut şi cel mai rapid. În medie, timpul de vânzare pentru modelele Dacia a fost de 17 zile, iar pentru celelalte două mărci de 19 zile. 


Şi autoturismele BMW, Audi, Ford, Skoda sau Renault s-au vândut rapid, anunţurile pentru aceste branduri fiind publicate timp de 20 de zile, în medie.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.