Cele mai complicate intersecţii din lume, fotografiate din aer. GALERIE FOTO

Fotograful canadian Peter Andrew a călătorit în lung şi-n lat pentru a surprinde în imagini cele mai complicate intersecţii şi noduri rutiere din lume.

Cele mai complicate intersecţii din lume, fotografiate din aer. GALERIE FOTO Cele mai complicate intersecţii din lume, fotografiate din aer. GALERIE FOTO

Imaginile din satelit oferite de Google Maps arată destul de bine, însă altfel se văd cele mai complicate intersecţii şi noduri rutiere din lume atunci când imaginile au fost realizate de un fotograf profesionist. 

Iar canadianul Peter Andrew a făcut exact asta. S-a urcat într-un avion şi a fotografiat cele mai interesante, complicate şi frumoase noduri rutiere de pe mapamond. Nişte intersecţii imense, pe care oameni le folosesc zi de zi pentru a ajunge de la punctul A la punctul B.

În galeria foto a acestui articol puteţi vedea fotografiile realizate de Peter Andrew.

Cum vi se par?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.