Cele mai cool maşini pe care le-a deţinut Jeremy Clarkson – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 11 luni Știri

Jeremy Clarkson, pasionat de maşini şi cunoscut publicului prin emisiunea Top Gear, a deţinut multe maşini, şi a condus şi mai multe, însă întrebarea este care dintre ele i-au plăcut cel mai mult. Britanicii de la Drivetribe.com a făcut un top cu cele mai cool maşini pe care le-a deţinut celebrul prezentator.  

FORD ESCORT COSWORTH

În 1993 Clarkson deţinea un Ford Cosworth – o maşină cu personalitate. În zilele noastre nu este prea des văzută pe străzi, însă cunoscătorii o consideră ca fiind una dintre cele mai spectaculoase hot hatch-urie.

JAGUAR XJ6

Prin garajul lui Clarkson a trecut şi un Jaguar XJ6 cu motor de 4.2 litri, cu şase cilindri, pe care la cumpărat în 1994. 

JAGUAR XJR 4.0

O altă maşină britanică în lista de maşini a lui Clarkson: Jaguar XJR cu motor de 4.0 litri care producea în jur de 375 de CP.

FERRARI 355

În 1996 Clarkson şi-a cumpărat primul său Ferrari. El a vrut iniţial să fie albastru, dar apoi a ajuns la concluzia că un Ferrari trebuie să fie neapărat vopsit în clasicul roşu.

TOYOTA LAND CRUISER AMAZON

Clarkson nu pare un iubitor al off road-ului, însă în colecţia sa se află şi un Land Cruiser. Maşina poate să facă aproape oricce, şi să ajungă aproape oriunde. 

MERCEDES SL55 AMG

Unii ar putea spune că SL55 a fost un semn al crizei de la 40 de ani pentru Clarkson, însă cei aproape 500 CP impresionează pe oricine, aşa că motivul pentru care a fost cumpărat nu mai interesează pe nimeni.

FORD GT

Deşi este cel mai „nepractic” supercar din lume, mai ales pentru persoanele foarte înalte, se pare că Jeremy Clarkson a trecut peste acest impediment şi şi-a cumpărat un FORD GT. 

LAMBORGHINI GALLARDO SPYDER

O mişcare foarte îndrăzneaţă din partea lui Clarkson. Mulţi nu vor uita niciodată întrecerea dintre acesta şi Audi R8 Spyder. Lambo-ul a câştigat atunci cursa, şi multe inimi. 

MERCEDES BENZ 600 GROSSER

Grosser 600 este una dintre cele mai frumoase maşini produse vreodată. Perioadă producţie a acestui model a durat din 1963 până în 1981. Număr total de unităţi produse – 2,677. 

 Comentarii
Inchide