Cele mai cool maşini pe care le-a deţinut Jeremy Clarkson - GALERIE FOTO

Grosser 600 este una dintre cele mai frumoase maşini produse vreodată. Perioadă producţie a acestui model a durat din 1963 până în 1981. Număr total de unităţi produse - 2,677.

Cele mai cool maşini pe care le-a deţinut Jeremy Clarkson - GALERIE FOTO Cele mai cool maşini pe care le-a deţinut Jeremy Clarkson - GALERIE FOTO

Jeremy Clarkson, pasionat de maşini şi cunoscut publicului prin emisiunea Top Gear, a deţinut multe maşini, şi a condus şi mai multe, însă întrebarea este care dintre ele i-au plăcut cel mai mult. Britanicii de la Drivetribe.com a făcut un top cu cele mai cool maşini pe care le-a deţinut celebrul prezentator.  

FORD ESCORT COSWORTH

În 1993 Clarkson deţinea un Ford Cosworth - o maşină cu personalitate. În zilele noastre nu este prea des văzută pe străzi, însă cunoscătorii o consideră ca fiind una dintre cele mai spectaculoase hot hatch-urie.

JAGUAR XJ6

Prin garajul lui Clarkson a trecut şi un Jaguar XJ6 cu motor de 4.2 litri, cu şase cilindri, pe care la cumpărat în 1994. 

JAGUAR XJR 4.0

O altă maşină britanică în lista de maşini a lui Clarkson: Jaguar XJR cu motor de 4.0 litri care producea în jur de 375 de CP.

FERRARI 355

În 1996 Clarkson şi-a cumpărat primul său Ferrari. El a vrut iniţial să fie albastru, dar apoi a ajuns la concluzia că un Ferrari trebuie să fie neapărat vopsit în clasicul roşu.

TOYOTA LAND CRUISER AMAZON

Clarkson nu pare un iubitor al off road-ului, însă în colecţia sa se află şi un Land Cruiser. Maşina poate să facă aproape oricce, şi să ajungă aproape oriunde. 

MERCEDES SL55 AMG

Unii ar putea spune că SL55 a fost un semn al crizei de la 40 de ani pentru Clarkson, însă cei aproape 500 CP impresionează pe oricine, aşa că motivul pentru care a fost cumpărat nu mai interesează pe nimeni.

FORD GT

Deşi este cel mai „nepractic” supercar din lume, mai ales pentru persoanele foarte înalte, se pare că Jeremy Clarkson a trecut peste acest impediment şi şi-a cumpărat un FORD GT. 

LAMBORGHINI GALLARDO SPYDER

O mişcare foarte îndrăzneaţă din partea lui Clarkson. Mulţi nu vor uita niciodată întrecerea dintre acesta şi Audi R8 Spyder. Lambo-ul a câştigat atunci cursa, şi multe inimi. 

MERCEDES BENZ 600 GROSSER

Grosser 600 este una dintre cele mai frumoase maşini produse vreodată. Perioadă producţie a acestui model a durat din 1963 până în 1981. Număr total de unităţi produse - 2,677. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.