Cele mai “cool” maşini pentru copii

Totcars, una dintre cele mai mari firme producătoare de maşini pentru copii, lansează pentru Crăciun cea mai mare colecţie de maşini electrice şi cu pedale pentru copii peste 3 ani.

Cele mai “cool” maşini pentru copii Cele mai “cool” maşini pentru copii

“Să fii la volanul unei maşini” este visul oricărui copil, iar, cu o aşa gamă largă de produse, el poate alege orice model pretinzând a fi următorul Kimi Raikkonen sau Felipe Massa în Formula 1, ori să-şi construiască singur circuitul cu o autobasculantă sau tractor.

La peste 500 de produse deţinute de Totcars, un copil cu o varstă de 3 ani sau mai mult poate alege orice tip de maşină, chiar şi un hypercar Ferrari Enzo. Licenţiat de Ferrari şi creat în colaboare cu inginerii săi, acestmodel pentru copii poate fi comandat în culoarea roşie, având un aspect de aliaj pentru jante, o cutie de viteze cu 2 trepte, care îl face să atingă viteza maximă de 8 km/h, un volan sport şi o plăcuţă de înmatriculare personalizată.Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.