Cele mai creative numere de înmatriculare - GALERIE FOTO

Un număr de înmatrciulare cu o combinaţie creativă de litere şi cifre atrage atenţia pe stradă.

Cele mai creative numere de înmatriculare - GALERIE FOTO Cele mai creative numere de înmatriculare - GALERIE FOTO

Un număr de înmatrciulare cu o combinaţie creativă de litere şi cifre atrage atenţia pe stradă, şi nu e valabil doar pentru maşinile din România. Peste tot în lume există teribilişti care vor să iasă în evidenţă. Unul dintre cele mai cunoscute de la noi din ţară ar fi cel care face referire la un partid politic, însă asta este altă discuţie.

Lăsând la o parte clasicele numere care se termină cu BOS, SEF sau WOW, am găsit câteva destul de interesante: B 18 HANCU, 404 ERR, CSF, MOB 1, ROMAN 1, şi alte câteva numere destul de speciale din SUA. 

GALERIE FOTO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.