Cele mai frumoase camioane din lume poartă sigla Audi | GALERIE FOTO

Audi este recunoscută pentru automobilele sale performante şi luxoase...

Cele mai frumoase camioane din lume poartă sigla Audi | GALERIE FOTO Cele mai frumoase camioane din lume poartă sigla Audi | GALERIE FOTO

 


Audi este recunoscută pentru automobilele sale performante şi luxoase, însă compania germană nu este străină de concepte ”sălbatice” precum aceast camion ultramodern. Deşi nu este sigur că să va materializa vreodată, acest lucru nu i-a oprit pe doi designeri independenţi să creeze un proiect impresionant al unui camion electric autonom pentru marca cu patru inele.

Artem Smirnov şi Vladimir Panchenko au făcut echipă pentru a proiecta aşa-numitul ”camion pentru Audi”, desenat în două versiuni diferite, scrie Motor1.com.

”Planul A” ne arata un camion electric proiectat pentru autostrăzi care are funcţii de conducere autonome, un design cu suprafeţe netede şi un parbriz foarte mare. Deşi forma sa pare neoptimizată din punct de vedere aerodinamic, acesta are mai multe elemente care scăderea coeficientului de rezistenţă a aerului - cum ar fi spoilerul retractabil de pe trailer.

A doua versiune demunită ”Plan B” este descris ca un camion prevazut cu roţi ce încorporează motoare electrice. Bateriile sunt ataşate de şasiu cu scopul de a obţine un centru de greutate cât mai mic posibil.

GALERIE FOTO


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.