Cele mai frumoase maşini sport japoneze de colecţie într-un singur clip VIDEO

De la maşinile dedicate doar pieţei japoneze, până la exemplare care au făcut istorie şi pe alte continente, acest clip video are de toate pentru toţi cei care iubesc maşinile japoneze. Şi nu numai!

Cele mai frumoase maşini sport japoneze de colecţie într-un singur clip VIDEO Cele mai frumoase maşini sport japoneze de colecţie într-un singur clip VIDEO

Pauza de maşini germane, franceze şi italiene: clipul video următor ne arată ce am putea vedea la caravana anuală organizată de Petersen Automotive Museum din Los Angeles, în care-şi adună puterile mai toate maşinile japoneze celebre, atât cele pregătite doar pentru Japonia, cât şi cele care au mai ajuns uneori şi la noi.

Pentru ochi şi suflet:

Petersen Automotive Museum Japanese Car Cruise-In from Project-Definition on Vimeo.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.