Cele mai frumoase modele bavareze într-o colecţie de fotografii marca Lumas şi BMW

Colaborarea dintre galeria Lumas şi BMW Group a dus la realizarea unei colecţii de fotografii ale celor mai emblematice modele bavareze.

Cele mai frumoase modele bavareze într-o colecţie de fotografii marca Lumas şi BMW Cele mai frumoase modele bavareze într-o colecţie de fotografii marca Lumas şi BMW

Acesta este un proiect fotografic deosebit care prezintă o imagine unică în istoria mărcii, a celor mai frumoase modele BMW. Colecţia de fotografii, realizată de Erick Chmil, unul dintre cei mai apreciaţi fotografi de automobil la nivel internaţional, urmăreşte de-a lungul istoriei modele BMW de legendă: BMW 328 Roadster şi BMW 328 Mille Miglia Coupe, BMW 326 Cabrio, BMW 507 Roadster, BMW 503 Cabrio, BMW Isetta, BMW 502 V8 Cabrio, BMW 3.0 Csi, BMW M1 şi noul BMW Seria 6 Gran Coupe. Fiecărui model îi sunt dedicate doua perspective, faţă şi lateral, şi trei imagini de detaliu.

Este povestea evoluţiei unui design cu o tradiţie bogată, cu elemente care au fost păstrate şi transformate de-a lungul timpului. Aşa este exemplul grilei duble de radiator, care se regăseşte pe toate modelele mărcii începând de la BMW 303 din 1933, farurilor cu inele duble sau curbei Hofmeister a montantului C.

Colecţia vorbeşte în egală măsură despre forme şi proporţii, design şi tehnologie, trenduri şi tradiţie. Prezintă modele cu caracter puternic, cu o imagine bine definită, dar care sunt integrate clar în familia BMW.
LUMAS va oferi spre vânzare aceste opere de artă, în formate diverse de la 14 x 14 la 80 x 120 cm, într-o ediţie limitată, semnată de fotograf.

Aceste imagini sunt disponibile pe site-ul galeriei, cu preţuri de la 29 până la 790 Euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.