Cele mai furate maşini din America

Sucesul unui model sau al unei mărci este măsurat în volum de vânzări. Din păcate, mai există un alt mod de a cântări "greutatea" unui model, prin atractivitatea asupra hoţilor de maşini.

Cele mai furate maşini din America Cele mai furate maşini din America
Indiferent de câte sisteme electronice antifurt sunt prezente sau montate pe o maşină, acestea nu reprezintă un obstacol prea mare în calea celor certaţi cu legea. Din statisticile celor de la Highway Loss Data Institute reiese că, în Statele Unite ale Americii, Cadillac Escalade EXT este cea mai apreciată maşină de lux de către infractori.

Cadillac Escalade EXT este un pick-up cu un preţ de pornire de 55.045 USD, fiind înregistrate 1728 de maşini furate într-un an de zile. Locul doi este ocupat de o limuzină europeană, BMW seria 7 cu ampatament lung, care a atins "modesta" valoare de 431 de maşini furate. Locul trei revine unui model specializat în tot-teren, luxosul Range Rover, nu mai puţin de 351 de declaraţii de furt fiind înregistrate de poliţie.

Cu alte cuvinte, atenţie mare la ofertele foarte bune de maşini luxoase provenite din America - s-ar putea să fie pe lista neagră.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.