Cele mai interesante maşini deţinute de Donald Trump – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 09 mai 2019 Știri auto

Se pare că aproape toate aspectele vieţii lui Donald Trump au fost examinate îndeaproape în presă, în ultimii ani. Acest lucru este inevitabil, şi nu doar pentru că vorbim despre preşedintele ales al SUA, ci şi despre un individ controversat care avea o imagine publică activă încă dinainte să ajungă cel mai important om din Statele Unite.

Însă un subiect care pare să fi scăpat presei este lista de maşini a lui Donald Trump. 

Din moment ce era un mogul din domeniul imobiliar cu mulţi ani înainte de a candida la preşedinţie, Trump îşi putea permite să cumpere aproape orice maşină.

Drivetribe.com a făcut o listă cu câteva maşini care au trecut prin garajul lui Trump. Unele erau foarte moderene la vremea când au fost cumpărate, pe când altele putea fi trecute în categoria celor clasice.

MERCEDES-BENZ SLR MCLAREN

Maşinile de la brandul premium german Mercedes sunt intotdeauna prezente în lista maşinilor de milionari şi miliardari, iar Trump nu face exceptie. În trecut, Trump a avut o limuzină Maybach  Mercedes S600, însă o maşină care merită mai multă atenţie este SLR McLaren. 

Acesta a fost iniţial lansat în 2003, când Mercedes şi McLaren au fost parteneri. Eforturile combinate ale acestor branduri au dus la crearea unui exemplar cu două uşi, care a primit 620 de CP produşi de un V8 supraalimentat. 

ROLLS-ROYCE SILVER CLOUD

Donald Trump este un fan al marcii britanice (care actualmente aparţine BMW) Rolls-Royce şi a deţinut mai mult de o maşină de la aceasta companie. În ultimele luni, Trump a fost văzut la volanul unui Rolls-Royce Phantom, dar cu mult înainte de asta a avea un Rolls-Royce Cloud argintiu, din 1956.

Acest Rolls-Royce clasic este considerat a fi una dintre primele maşini pe care Donald Trump le-a deţinut şi rămâne favorita personală chiar şi azi. Se spune că un astfel de exemplar se vinde cu un preţ între 20.000 şi 90.000 de lire sterline pe pieţele de maşini clasice, în funcţie de starea tehnică în care se află.

LAMBORGHINI DIABLO

La un moment dat, Trump a fost proprietarul unui Lamborghini Diablo din 1997, unul dintre cele mai renumite supercaruri din istoria producătorului italian.

Trump l-a vândut în urmă cu câţiva ani, însă recent a apărut o ştirea cum că ar fi fost revândut pentru 460.000 de dolari. Lambo-ul a trecut pe la mai mulţi proprietari de când Trump s-a despărţit de el, dar pentru a-i creşte valoarea, maşina a primit unele tratamente speciale legate de numele lui, cum ar fi o insignă exterioară unică cu numele Trump pe ea.

CADILLAC ALLANTE

Cadillac-urile sunt o alegere populară printre oamenii de afaceri şi celebrităţile din America, iar Trump a avut în trecut mai mult de un model aparţinând acestei mărci. De exemplu, Trump deţine masivul SUV Escalade. A avut chiar şi două limuzine speciale Edward Cadillac care purtau numele lui – Trump Executive Series.

Dar un alt Cadillac care apare în CV-ul lui Trump este Allante – un V8 decapotabil. Potrivit lui Trump, cei de la Cadillac i-au oferit cadou un exemplar Allante vopsit în culoarea preferată – Donald Gold.

TESLA ROADSTER

Poate că are probleme în a-l conduce – deoarece Trump este un tip înalt, dar a deţine ceva care este „special” în vreun fel, face parte din mentalitatea lui Trump. Nu numai că maşina a fost produsă şi vândută într-un număr limitat, aproximativ 2.450 din 2008 până în 2012, dar este şi prima maşină electrică autorizată să fie condusă pe şosea. 

24 KARAT GOLD CHOPPER

Dacă vreţi să vedeţi cum arată combinaţia dintre motor şi aur, în viziunea lui Trump, aveţi mai sus o ilustrare. Aceasta este o motocicleta personalizată produsă de Orange County Choppers cu piese fabricate din aur. A fost făcută de Paul Teutal Sr., unul dintre co-fondatorii Choppers Orange County. Teutal Sr. este cunoscut pentru apariţia într-o emisiune TV (American Chopper). 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide