Cele mai mari staruri rock au condus maşini de care nici n-ai auzit.

Autor: Alexandru Banu 27 sept. 2016 Știri auto

 


E greu să fii mare rocker. Trebuie să rezişti la glorie, distracţii cu de toate, bani şi neapărat maşini. Oricât de idealişti ar fi fost băieţii care cântă sincer despre viaţă şi protest, toţi au fost şi încă sunt înnebuniţi după mirosul de benzină arsă. Am găsit pe net materiale cu maşinile celor mai mari vedete rock şi ne-am bucurat să vedem că oamenii nu sunt chiar la fel. Unii au ce au cu camionetele, alţii cu limuzinele şi unii chiar cu minimaşini. Că în clipuri sau la conferinţele de presă apar numai cu maşini împăiate, aia e altă treaba, e de show, e pentru flash-uri şi prima copertă. 

GALERIE FOTO

Keith Moon, baterist la The Who, avea multe maşini tari dupa cum se vede şi în poza asta. Acest Ferrari are însă o istorie  deosebita. A fost boţit înhalul ăsta atunci cînd Keith l-a împrumutat unor motociclişti beţi să dea o tură cu el.

Dave Ghrol, baterist la Nirvana, chitarist în Foo Fighters şimuzician complet, are un Smart pe care îl foloseşte toată ziua.

Bob Dylan, unul dintre cei mai mari artişti americani, este fan Cadillac. Nu însă şi al modelului Escalade, căruia i-a făcut reclamă acum 10 ani.

Una dintre maşinile de care Freddie Mercury era foarte ataşat a fost un Studebaker Cahampion. Poza asta e şi poster celebru.

Beatle-şii au fost şi ei campioni la maşini. Aici, George Harrison e cu un Aston Martin bleu ciel perlat.

Janis Joplin a cântat despre Mercedes, dar avea un POrsche second hand pe care şi l-a pictat apoi în toate culorile Pământului. Maşina s-a vandut recent cu 1.4 milioane de dolari.

Născut în SUA, Bruce Springsteen nu avea cum să conducă altceva decât o americancă originală 100% – Chevrolet. Poza e din 1975.

La fel de americani ca Springsteen, The Rolling Stones au condus mereu maşini născute şi crescute în State. 

RUN DMC au fost cam primii rapperi care s-au asociat comercial cu o trupă rock (Aerosmith, Run This Way). Aici sunt la începutul carierei lor, cu un Cadillac El Dorado. 

Plictist şi infatuat cum a fost mereu de când e mare star rock, Liam Gallagher e mult prea modest în poza asta, cu un Bristol (maşină englezească).

Yardbirds este consemnată ca una dintre cele mai influente trupe din istorie. Aici e şi Jeff Beck, cu un Ford. Era pasionat de maşini încă de la 6 ani, când a primit de la mama lui o revistă cu maşini preparate.

Cel mai mare star rock din toate timpurile avea o pasiune pentru Cadillac la fel de mare precum ceapentru rock & roll.

Considerat revoluţionarul chitarei electrice, Hendrix era fan Lotus, mai ales al modelului personal, un Elan.

Rămâne probabil cel mai frumos rockstar de la mama lui. Americanul Johnny Cash e aici cu marca lui preferată, Cadillac. Maşina din poză a fost construită special pentru clipul One PIece At A Time, în care e vorba despre un muncitor pe linia de asamblare care fura piesă cu piesă ca sa-şi construiască maşina visată. 

 

 

 


Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide