Cele mai noi reclame cu BMW X4 şi X6 ne fac să visăm un pic

Spuneţi orice vreţi despre BMW X4 şi BMW X6, dar reclamele la cele două noi modele ne fac să visăm puţin. Evident, ştim cu toţii că realitatea e cu totul alta, dar asta nu ne împiedică...

Cele mai noi reclame cu BMW X4 şi X6 ne fac să visăm un pic Cele mai noi reclame cu BMW X4 şi X6 ne fac să visăm un pic

Bavarezii au lansat o sumedenie de modele în ultimele luni, iar filmele de prezentare pentru fiecare dintre ele sunt clădite în jurul ideii de bucurie la volan. Bucurie pe care, ştim cu toţii, o simţim destul de rar într-un trafic urban supraaglomerat, în care maşinile grele de 2 tone şi cu motoare de sute de cai-putere nu se mişcă defel mai repede decât restul traficului. Dar şi când scăpăm de el şi ne ducem pe drumurile virajate de munte...

Mă rog, chiar şi pe drumurile virajate de munte de la noi, rareori vei merge semnificativ mai tare. N-ai unde! :D

Dar să lăsăm cârcoteala deoparte şi să ne bucurăm ochii şi sufletul cu nişte clipuri video pline de tot ce-i mai frumos la ideea de maşină sport. Ah, şi treceţi cu vederea clişeele cu elicoptere, drumuri de munte şi femei superbe care îl aşteaptă pe eroul de la volanul unui BMW să le salveze de plictiseală, ele fac parte din farmecul unor astfel de filmuleţe. Că doar n-or pune un X6 să escaladeze un deal înierbat, nu? ;)

Iată minunile filmate de echipele BMW: Start la visuri!

NOUL BMW X6 2014 - sau cum să traversezi juma' de lume în 5 minute

NOUL BMW X4 - Maşina perfectă pentru oraşele bântuite de cutremure de magnitudine 20

NOUL BMW i8 - maşina cu atitudine (o testăm chiar mâine!!!)

BMW Seria 4 Gran Coupe - maşina care îţi face lipeala cu femei superbe. Ceea ce ar face şi un Seria 3...

NOUL SERIA 3 Gran Turismo - un film de prezentare diferit de Seria 4 Gran Coupe, nici noi nu ştim de ce ;)

Aşadar, vreo favorită? Noi plecăm acum să testăm i8-ul de mai sus, pe un drum virajat de munte, urmăriţi de un elicopter şi rânjind enigmatic la volan, în timp ce ne gândim la o fată frumoasă, care ne aşteaptă acasă. Mai punem nişte clişee? Eu zic că e destul :)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.