Cele mai noi rezultate la EuroNCAP

Cea mai nouă sesiune de teste de la EuroNCAP scoate la iveala metodologia învechită: aproape fiecare model testat ia acum 5 stele.

Cele mai noi rezultate la EuroNCAP Cele mai noi rezultate la EuroNCAP

Organizaţia europeană de siguranţă rutieră, EuroNCAP a anunţat rezultatele ultimei sesiuni de crash-teste, acolo unde Lancia Delta, Hyundai i30, Renault Koleos şi Mercedes M-Class au obţinut toate 5 stele la protecţia pasagerilor. Daihatsu Cuoare a reuşit doar un scor de 4 stele, dar idea de bază rămâne: în ultimul an 95% din modelele testate au luat 5 stele.

Evident, mai este loc de îmbunătăţiri la oricine, la protecţia copiilor în timp ce Koleos şi Delta vin cu 4 stele, Mercedes şi Daihatsu au doar 3. Nici pietonii nu stau mai bine, cu 2 stele la toate modelele testate, cu excepţia lui M-Class, acolo unde singura stea primită vrea probabil să semnifice sigla mărcii germane.

Rezultatele in detaliu
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.