Cele mai periculoase şosele din România. VIDEO

Riscul de a muri la volan, în România, este de două ori faţă de ...

Cele mai periculoase şosele din România. VIDEO Cele mai periculoase şosele din România. VIDEO

 


Riscul de a muri la volan, în România, este de două ori faţă de Germania şi de aproape trei ori mai mare faţă de Spania, se arată într-un studiu efectuat de către Digi24.ro. Acest lucru este determinat în principal de lipsa unei infractructuri corespunzătoare. Pe lângă autostrăzi, în multe locuri de pe şoselele României lipsesc pasarelele, indicatoarele, sensurile giratorii, iar gropile par a fi o problemă care nu poate fi rezolvată.

Poliţia Rutieră a înaintat către CNADNR aproximativ 7.000 de informări pentru a se remedia problemele, dar lucrurile înaintează greu. Una dintre cele mai periculoase intersecţii este Tunari cu centura Capitalei. În această zonă au avut loc numeroase accidente, iar construirea unui sens giratoriu aici ar rezolva multe probleme. 

Conform celor de la Digi24.ro DN1 este cel mai periculos drum din România, în intervalul ianuarie 2015 - februarie 2016, pe acest drum au avut loc 336 de accidente. Lista şoselelor periculoase continuă cu DN2 şi DN7, unde şi aici numărul incidentelor în trafic este destul de crescut. 

Mai multe puteţi afla din reportajul celor de la Digi24.ro.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.