Cele mai scumpe maşini din 2012

Topul celor mai scumpe maşini din lume va începe, anul viitor, de la preţul de 845.000 de dolari. Care sunt cele zece vedete ale pieţei auto?

Cele mai scumpe maşini din 2012 Cele mai scumpe maşini din 2012

Dacă v-aţi întrebat vreodată cum ajunge o maşină să coste peste 1 milion de dolari, iată răspunsul: materiale rare folosite la interior, şasiu din fibră de carbon, frâne ceramice şi producţie în cât mai puţine exemplare.

Revista americană Forbes, citată de ZF.ro, a realizat un top al celor mai scumpe maşini din lume, disponibile la vânzare din 2012. Topul începe cu Porsche Spyder, al cărui preţ anunţat este de 845.000 de dolari, pentru ca la mijlocul clasamentului să-l găsim pe Aston Martin One-77, cu 1,4 milioane de euro pe etichetă.

Topul a luat în calcul producători consacraţi precum Bugatti, Rolls-Royce şi Lamborghini, dar şi constructori mai puţin cunoscuţi, precum Leblanc şi Shelby Super Cars. Află de pe ZF.ro care sunt toate cele mai scumpe maşini din 2012, dar şi cine ocupă locul I al topului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.