Cele mai sexy modele de la Sports Illustrated în noul Need For Speed!

Două dintre cele mai sexy modele care au pozat pentru revista Sports Illustrated îşi vor face apariţia în noul joc Need For Speed “The Run”, bineînţeles în postura unor personaje generate pe calculator.

Irina Shayk şi Chrissy Teigen vor juca rolul a două bune prietene, ce vor interpreta personajele 3D animate, Mila Bolova şi Niki Blake. Acestea sunt în stare de orice pentru a ajunge la New York, locul unde se va termina cursa şi vor câştiga 25 milioane de dolari.

Mila Bolova este fata care a crescut în atelierul tatălui ei, unde a învăţat tot ce trebuie despre mecanica auto iar Niki Blake este o tânără bogată, care este tot timpul în căutare de adrenalină.

VEZI MAI MULTE IMAGINI PE WWW.GO4GAMES.RO!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.