Cele mai tari maşini americane clasice, aflate la vânzare în România – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 06 ian. 2016 Știri auto

 

”Visul american” de a defila pe bulevardele din Bucureşti la bordul unei maşini clasice produse în State, se poate materializa şi pentru cei care nu sunt dispuşi să bată drumul până acolo pentru a-şi cumpăra maşina. Site-urile de vânzări de maşini pun la dispoziţie câteva oferte care pot satisface cerinţele amatorilor de maşini clasice americane. Majoritatea maşinilor din această categorie sunt cele de productie americana fabricate în anii ‘60-‘70, şi probabil că au devenit faimoase pentru ca au aparut în unele filme hollywoodiene. Am ales cinci dintre ele şi le-am postat ca sursă de inspiraţie pentru cei vor să-şi achiziţioneze aşa ceva, sau pentru cei care vor să vadă cât costă o astfel de maşină.

Citeşte şi Rovinieta ar putea deveni istorie

Citeşte şi De ce cutia de viteze manuală foloseşte modelul H?

Citeşte şi GALERIE FOTO. Maşinile dictatorilor – află ce automobile deţineau Hitler, Saddam Hussein sau Kim Jong-Il

Citeşte şi Cum să-ţi dezabureşti cel mai rapid parbrizul – Metoda NASA

Buick Riviera – 9.600 EURO

Anul de fabricaţie al acestui Buick Riviera este 1973, are 96.000 de kilometri la bord, motor pe benzină, o capacitate cilindrică de 7.500 cm3, 200 de cai putere, cutie de viteze automata (cum era şi normal pentru o maşină americană), iar ţara de origine este Statele Unite ale Americii. 

Citeşte şi Au crezut c-au scăpat de dracu şi au dat de tac-su’!

Chevrolet Corvette – 31.900 EURO

Chevrolet-ul Corvette pe care în propunem noi este fabricatat în 1972, are doar 45.000 de kilometri la bord, motor pe benzină cu o capacitate cilindrică de 5.700 cm3, 200 de cai putere, cutie de viteze automată, iar norma de poluare este încadrată la Non-euro. Maşina mai beneficiază de aer conditionat, servo direcţie, geamuri electrice, faruri escamotabile, şi este înmatriculat ca vehicul istoric. Maşina poate fi achiziţionată şi în rate prin Garanti – Credite de consum. Mai menţionăm că acest automobil este expus într-un showroom situat pe Şoseaua Fundeni Nr. 124, ceea ce înseamnă că dacă sunteţi interesat puteţi să-i faceţi o vizită.

Citeşte şi VIDEO. Obişnuieşti să nu-ţi cureţi zăpada de pe acoperişul maşinii? Iată ce se poate întâmpla

Dodge Challenger – 39.500 EURO

Detaliile tehnice cuprind: anul fabricaţiei 1974, 41.000 de kilometri, motor pe benzină, capacitate cilindrică 6.550 cm3, 245 de cai putere, cutie de viteze automată în 3 rapoarte, normă de poluare non-euro, data primei înmatriculări este ianuarie 1977, iar ţara de origine este Statele Unite ale Americii. Proprietarul acestui Dodge Challenger spune că maşina a fost recondiţionată total până la cel mai mic detaliu, arată şi merge impecabil, are servodirectie şi un sistem de tobe FlowMaster. 

Citeşte şi VIDEO – Un derivat de Duster i-a impresionat pe britanici

Dodge Charger – 34.900 EURO

Am găsit încă un Dodge într-o stare foarte bună aşa că ne-am gândit să-l punem şi pe acesta pe listă. Este fabricat în 1972 şi înmatriculat ca vehicul istoric, are 10.000 de kilometri la bord, a fost recondiţionat complet în anul 2010, iar proprietarul spune despre maşină că iese în evidenţă prin-o manevrabilitate sporită şi opţiuni precum: servodirecţie, servofrână, cutie automată, aer condiţionat, motor de 6551 cc, şi 260 de CP care poate dezvolta o viteză de circa 250 km/h. 

Citeşte şi Ai maşină diesel? Iată 10 lucruri DE ŢINUT MINTE iarna

Ford – 19.800 EURO

Conform anunţului proprietarului acest Ford din 1967 se află într-o stare ireproşabilă atât din punct de vedere estetic, cât şi tehnic, maşina fiind recondiţionată în cel mai mic detaliu, toate piesele fiind importate din USA. Printre dotări menţionăm: un motor pe benzină cu o capacitate cilindrică de 2.300 cm3 ce dezvoltă 70 de cai putere, cutie de viteze manuală, normă de poluare non-euro, caroserie off-road (4×4), iar masa proprie totală este de 1250 de kilograme.

Citeşte şi Cele 10 greşeli ale Poliţiei Rutiere care duc la haosul de pe şosele

Citeşte şi Află tot despre cauciucurile de iarnă

Citeşte şi Ministerul Transporturilor pregăteşte o nouă regulă pentru taximetrişti. Unii dintre ei nu vor mai putea profesa

Citeşte şi 10 maşini de familie second-hand care pot fi cumpărate din România cu cel mult 9.000 de euro

Citeşte şi Se pregăteşte un nou Cod Rutier. Comportamentul agresiv la volan, sancţionat dur

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide