Cele mai tari maşini retro de la Salonul Auto de la Geneva. GALERIE FOTO

Târgul Auto de la Geneva, care se deschide azi pentru public, oferă ocazia principalilor producători auto ...

Cele mai tari maşini retro de la Salonul Auto de la Geneva. GALERIE FOTO Cele mai tari maşini retro de la Salonul Auto de la Geneva. GALERIE FOTO

 


Târgul Auto de la Geneva, care se deschide pentru public azi, 3 martie, oferă ocazia principalilor producători auto să îşi prezinte ultimele modele în materie de maşini. Un accent deosebit a fost pus pe variantele hibride sau electrice ale unor modele consacrate, însă printre acestea, unele mărci şi-au expus şi nişte modele mai vechi, pentru a adouga un strop de tradiţie standului pe care îl reprezintă. Cele care ne-au luat ochii au fost din mărci precum Alfa Romeo, Jeep Wagoneer, câteva modele Morgan, un Mercedes şi un BMW. 

Click aici pentru Galeria Foto


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.