Cele mai tari maşini tunate de la Geneva 2012

Salonul elveţian de anul acesta a strălucit şi la capitolul maşinilor preparate. Iată aici câteva dintre cele mai interesante creaţii.

Cele mai tari maşini tunate de la Geneva 2012 Cele mai tari maşini tunate de la Geneva 2012

Salonul Auto Geneva de anul acesta a fost pretextul perfect pentru ca noutăţile din 2012 să-şi primească binemeritatele versiuni preparate. Dar nu numai acestea au fost modificate de tuneri, ci şi alte modele de performanţă, care au făcut cunoştinţă cu publicul în ultimul an. Să vedem, aşadar, cele mai interesante maşini tunate de la Geneva 2012.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.