Cele mai tari replici ale unor supercar-uri Lamborghini, Porsche şi Bugatti - VIDEO

Canalul de YouTube Gaskings a postat o compilaţie video cu cele mai tari relici...

Cele mai tari replici ale unor supercar-uri Lamborghini, Porsche şi Bugatti - VIDEO Cele mai tari replici ale unor supercar-uri Lamborghini, Porsche şi Bugatti - VIDEO

 


Canalul de YouTube Gaskings a postat o compilaţie video cu cele mai tari relici după supercar-uri celebre. Putem admira Ferrari F430 S, Lamborghini Countach, Porsche 918, Bugatti Veyron şi Lamborghini Diablo care arată atât de bine încât, dacă nu ni s-ar fi spus, nici nu am fi ştiut că sunt copii. 


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.