Cele mai urâte accidente rutiere din istorie [GALERIE FOTO]

Excesul de putere implică şi multă responsabilitate. Însă atunci când aceasta este înlocuită de teribilism rezultatele pot fi contabilizate într-un Top 10 cu cele mai grave accidente cu supercaruri.

Cele mai urâte accidente rutiere din istorie [GALERIE FOTO] Cele mai urâte accidente rutiere din istorie [GALERIE FOTO]

Am ordonat cele mai grave accidente petrecute cu maşini de sute de cai putere, într-un Top 10 şocant, în funcţie de viteza la care s-au petrecut nefericitele evenimente. Pagubele numără cu siguranţă câteva milioane bune de euro şi nu toţi şoferii implicaţi se mai pot lăuda cu întâmplările lor viteziste.

VEZI GALERIA CU CELE MAI GRAVE ACCIDENTE DIN ISTORIE.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.