Cele mai urâte maşini tunate. GALERIE FOTO

Unii oameni nu se mulţumesc cu modul în care arată maşinile lor şi simt ...

Cele mai urâte maşini tunate. GALERIE FOTO Cele mai urâte maşini tunate. GALERIE FOTO

 


Unii oameni nu se mulţumesc cu modul în care arată maşinile lor şi simt nevoie să mai adauge ceva, fie pentru a impresiona şi a-i face pe ceilalţi să întoarcă capetele, fie pentru că simt că maşina în froma ei naturală nu îi reprezintă în totalitate.

Există însă şi cazuri în care eforturile de tuning se termină atât de prost, încât maşinile, în loc să ajungă în topul bijuteriilor pe patru roţi, ajung în extrema cealaltă - eşecuri răsunătoare.

O astfel de listă a publicat site-ul CarBuzz.com. Maşinile prezente aici sigur vă vor atrage atenţia, şi poate vă vor face să apreciaţi mai mult când veţi vedea pe stradă o maşină cu un tuning reuşit. 

GALERIE FOTO


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.