Centrul de Design Renault România

Vineri, 30 mai, a fost inaugurat Renault Design Central Europe, primul centru adevărat de design din România, care sperăm că le va da şansa multor tineri talentaţi să se afirme în domeniul designului auto.

Centrul de Design Renault România Centrul de Design Renault România
Dacia Logan pick-up conceptInaugurarea acestui centru de design a fost făcută în prezenţa prim-ministrului, însă punctul de atracţie a fost expunerea modelului Dacia Logan Pick-Up Concept, despre care Patrick LeQuement a afirmat că nu este destinat intrării în producţie, fiind doar un exerciţiu de stil, menit a conferi o atractivitate sporită acestei versiuni utilitare.

5 designeri şi 4 programatori, deocamdatăMaşina beneficiază de o benă carosată într-un mod personalizat, precum şi de ornamente laterale sau spoilere modificate, care îi conferă maşinii un aspect mai modern şi mai dinamic. Echipa care s-a ocupat de acest proiect este formată acum din 5 designeri şi 4 programatori, de naţionalităţi diferite, iar, până în 2009, numărul de oameni va ajunge la 30 de persoane.

Noul centru de design lucrează acum la proiectul următoarei generaţii Dacia Logan, dar şi la alte versiuni derivate din această maşină sau alte modele ale grupului Renault.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.