Centrul Renault de Design Europa Centrală

Grupul Renault va deschide pe 30 mai, la Bucureşti, Centrul Renault de Design Europa Centrală, unde se vor efectua lucrări de proiectare şi desen pentru mărcile Renault, Nissan şi Dacia, a anunţat compania.

Centrul Renault de Design Europa Centrală Centrul Renault de Design Europa Centrală
La evenimentul de inaugurare al centrului, din strada Pitar Moş numărul 12A, vor participa Patrick le Quement, director Design Industrial Renault, alături de primul ministru Călin Popescu Tăriceanu şi de ambasadorul Franţei în România, Henri Paul.

Renault a inaugurat, pe 13 mai, o fabrică de cutii de viteze la Mioveni, în urma unei investiţii de 146 de milioane de euro. Unitatea va fabrica cutii de viteze cu şase trepte pentru opt modele Renault şi pentru şapte modele Nissan, producţia fiind exportată în totalitate.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.