Centura Bacău avansează vizibil. Noi imagini din dronă cu primii kilometri din Autostrada Moldovei - GALERIE FOTO

arianta de Ocolire Bacău avansează vizibil, aşa cum puteţi observa din cadrele aeriene surprinse ieri pe cei 16,27 km.

Centura Bacău avansează vizibil. Noi imagini din dronă cu primii kilometri din Autostrada Moldovei - GALERIE FOTO Centura Bacău avansează vizibil. Noi imagini din dronă cu primii kilometri din Autostrada Moldovei - GALERIE FOTO

Varianta de Ocolire Bacău avansează vizibil, aşa cum puteţi observa din cadrele aeriene surprinse ieri pe cei 16,27 km (primii din Moldova) ai secţiunii cu profil de autostradă, parte din A7.

Fotografiile au fost publicate pe pagina de Facebook Asociaţia Pro Infrastructură.

Chiar dacă la podul de 1,21 km peste Râul Bistriţa ritmul s-a mai redus faţă de acum 3 luni constructorul (UMB) s-a concentrat pe terasamente, unde progresul este extraordinar pentru 90 de zile (multe din ele ploioase).

Din păcate, în zona Ruşi-Ciutea şi la nodul A7-DN2F nu sunt finalizate exproprierile şi relocările de utilităţi. Mai mult, deşi avansul în teren este evident, CNAIR încă nu a plătit niciun leu antreprenorului.

Lucrările la Varianta de Ocolire Bacău, un proiect de 30 de km lungime din care 16,27 km, între DN2 Sud şi DN2 Nord, reprezintă prima bucată de autostradă (A7) din Moldova. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.