Centura Bacău avansează vizibil. Noi imagini din dronă cu primii kilometri din Autostrada Moldovei – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 18 iul. 2019 Știri auto

Varianta de Ocolire Bacău avansează vizibil, aşa cum puteţi observa din cadrele aeriene surprinse ieri pe cei 16,27 km (primii din Moldova) ai secţiunii cu profil de autostradă, parte din A7.

Fotografiile au fost publicate pe pagina de Facebook Asociaţia Pro Infrastructură.

Chiar dacă la podul de 1,21 km peste Râul Bistriţa ritmul s-a mai redus faţă de acum 3 luni constructorul (UMB) s-a concentrat pe terasamente, unde progresul este extraordinar pentru 90 de zile (multe din ele ploioase).

Din păcate, în zona Ruşi-Ciutea şi la nodul A7-DN2F nu sunt finalizate exproprierile şi relocările de utilităţi. Mai mult, deşi avansul în teren este evident, CNAIR încă nu a plătit niciun leu antreprenorului.

Lucrările la Varianta de Ocolire Bacău, un proiect de 30 de km lungime din care 16,27 km, între DN2 Sud şi DN2 Nord, reprezintă prima bucată de autostradă (A7) din Moldova. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide