Centura Sucevei, deschisă parţial de la 15 ianuarie 2015

Autor: Adrian Mihălţianu 19 dec. 2014 Știri auto

Primul tronson al şoselei de centură a municipiului Suceava, de 5,2 kilometri, care face legătura între DN 2 şi DN 17, ar putea fi deschis la jumătatea lunii ianuarie, deşi firma care a preluat lucrările trebuia să le finalizeze în acest an, a declarat, vineri, prefectul de Suceava, Florin Sinescu.

Florin Sinescu a declarat, vineri, că au fost executate mare parte din lucrări, inclusiv marcajul rutier, dar că mai este nevoie de montarea unor parapete. El a spus că nu există şanse să se circule pe acest tronson până la sfârşitul anului şi a estimat că în 15 ianuarie ar putea fi deschis primul tronson al şoselei de centură.

Drumul porneşte de lângă Şcheia, de pe DN 17, şi se intersectează cu DN 2 lângă Pătrăuţi

Tronsonul face legătura între DN 2, zona Pătrăuţi, şi DN 17, în localitatea Şcheia. Restul şoselei de centură a Sucevei trebuia să fie dat deja în folosinţă de doi ani, dar ar urma să fie finalizat abia spre finalul anului 2015, cel devreme, în urma faptului că CNADNR a reziliat în 15 septembrie contractul de execuţie a lucrărilor cu firma SCT, fostă SCCF-Grup Colas, întrucât aceasta nu a respectat termenele de finalizare a lucrării. Deşi sunt realizate în proporţie de 80%, lucrările mai au nevoie de circa 80 de milioane de lei, care nu se regăsesc deocamdată în bugetul pentru 2015.

Mai multe detalii pe Mediafax.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide