Check my machine - cum se fabrică BMW seria 1

Cei de la BMW au dat publicităţii un video de prezentare a liniei tehnologice de producţie a modelului BMW Seria 1.

Ceea ce face acest material video interesant este faptul că, coloana sonoră a filmului este compusă chiar de zgomotele din hala de producţie din Regensburg, Germania. Filmul este creat în colaborare cu Jonas Imbery (Gomma Records).

Imbery a compus coloana sonoră cu ajutorul sunetelor din timpul construcţiei maşinii şi nu numai. "Provocarea a fost să dezvolt o compoziţie viabilă, independentă, facută doar din zgomotele produse de maşină, dar şi din timpul fabricării acesteia. Elementele de percuţie, vocea şi melodiile au fost produse de vehicul în sine", a declarat Jonas Imbery.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.