Cherry A3 – un nou model chinezesc

Autor: Oraan Mărculescu 21 mart. 2008 Știri auto

Cherry A3 - un nou model chinezescIndustria auto chineză este în plină ascensiune şi se pare că epoca imitaţiilor ieftine începe să apună. Cherry A3, surprins de un amator pe străzile chinezeşti, demonstrează că ţara cu peste un miliard de locuitori are un foarte mare potenţial în ce priveşte designul.

Partea frontală are un iz de Ford Focus sau Hyundai, stopurile amintesc, culmea, de Jaguar XF, iar mânerele portierelor spate sunt în genul celor de la Alfa Romeo 147 sau Seat Leon. Şi, totuşi, maşina per ansamblu nu arată ca o copie trasă la indigo a unui anumit model, ci are personalitatea proprie, destul de atrăgătoare, am putea spune.

Deocamdată nici o informaţie cu privire la partea tehnică, însă este clar că Cherry A3 nu va fi doar un model de buget, sub capotă fiind de aşteptat să se regăsească un propulsor cu pretenţii. Începând din 2009, sunt planuri serioase pentru exportul acestui model în afara Chinei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide