Cherry A3 - un nou model chinezesc

Constructorii chinezi nu se simt cu musca pe căciulă când vine vorba de acuzaţiile de plagiat. Însă acum, chiar dacă am putea să găsim elemente ale viitorului Cherry A3 preluate de la alţi constructori, ansamblul chiar arată original.

Cherry A3 - un nou model chinezesc Cherry A3 - un nou model chinezesc
Cherry A3 - un nou model chinezescIndustria auto chineză este în plină ascensiune şi se pare că epoca imitaţiilor ieftine începe să apună. Cherry A3, surprins de un amator pe străzile chinezeşti, demonstrează că ţara cu peste un miliard de locuitori are un foarte mare potenţial în ce priveşte designul.

Partea frontală are un iz de Ford Focus sau Hyundai, stopurile amintesc, culmea, de Jaguar XF, iar mânerele portierelor spate sunt în genul celor de la Alfa Romeo 147 sau Seat Leon. Şi, totuşi, maşina per ansamblu nu arată ca o copie trasă la indigo a unui anumit model, ci are personalitatea proprie, destul de atrăgătoare, am putea spune.

Deocamdată nici o informaţie cu privire la partea tehnică, însă este clar că Cherry A3 nu va fi doar un model de buget, sub capotă fiind de aşteptat să se regăsească un propulsor cu pretenţii. Începând din 2009, sunt planuri serioase pentru exportul acestui model în afara Chinei.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.