Chery Auto interesat de Volvo

Revista chinezească Caijing aunuţă că Volvo ar putea fi cumpărat de compania Chery Auto, potrivit unor surse din interiorul constructorului chinez.

Chery Auto interesat de Volvo Chery Auto interesat de Volvo

În ciuda dezminţirilor făcute de Ford, tot mai multe informaţii legate de vânzarea mărcii Ford încep să apară. Revista chinezească Caijing a anunţat că lista celor înteresaţi de cumpărarea lui Volvo s-a extins. Dacă până în acest moment erau angranate în discuţii doar Renault, Shanghai Auto şi Dongfeng Motors, acum se pare că şi Chery Auto ia parte la discuţii. Chiar dacă purtătorii de cuvânt a companiilor implicate neagă existenţa discuţiilor, surse din interior susţin contrariul. Ţinând cont că în această "cursă" care în mod oficial nu are loc, sunt implicaţi trei constructori din China, este foarte posibil ca Volvo să devină proprietatea uneia dintre acestea.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.