Chestionar auto. Este interzisă staţionarea pe un drum public prevăzut cu marcaj longitudinal continuu aplicat între sensurile de circulaţie?

TESTE AUTO online: ai mai lua permisul auto dacă ai da astăzi sala?

Chestionar auto. Este interzisă staţionarea pe un drum public prevăzut cu marcaj longitudinal continuu aplicat între sensurile de circulaţie? Chestionar auto. Este interzisă staţionarea pe un drum public prevăzut cu marcaj longitudinal continuu aplicat între sensurile de circulaţie?

 


Este interzisă staţionarea pe un drum public prevăzut cu marcaj longitudinal continuu aplicat între sensurile de circulaţie?
A. nu, dacă nu obligă celelalte vehicule să treacă peste marcajul continuu;
B. nu există prevedere legală;
C. da, deoarece este interzis prin lege.

Răspuns corect: A


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.