Chestionar auto. Se interzice circulaţia pe drumurile publice a autovehiculului dacă?

TESTE AUTO online: ai mai lua permisul auto dacă ai da astăzi sala?

Chestionar auto. Se interzice circulaţia pe drumurile publice a autovehiculului dacă? Chestionar auto. Se interzice circulaţia pe drumurile publice a autovehiculului dacă?

 


Se interzice circulaţia pe drumurile publice a autovehiculului dacă:
A. mecanismul de direcţie prezintă uzuri peste limitele admise;
B. autovehiculul are aplicate inscripţii, desene, semne distinctive sau reclame de natură să împiedice ori să diminueze eficacitatea dispozitivelor de iluminare şi de semnalizare luminoasă sau citirea numărului de înmatriculare;
C. autovehiculul are montate accesorii pe parbrize ori pe geamurile laterale, care restrâng sau estompează vizibilitatea conducătorului în timpul mersului.

Răspuns corect: A, B şi C.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.