Chevrolet a înregistrat în 2011 cel mai mare volum de vânzări din istorie!

În prima jumătate a anului 2011, Chevrolet a înregistrat cel mai mare volum de vânzări din istorie, fiind comercializate 2,35 milioane de maşini.

Chevrolet a înregistrat în 2011 cel mai mare volum de vânzări din istorie! Chevrolet a înregistrat în 2011 cel mai mare volum de vânzări din istorie!

GM a anunţat oficial că Chevrolet a reuşit să vândă, în primele 6 luni ale lui 2011, un total de 2,35 milioane de maşini în 120 de ţări, marcând cel mai bun semestru din istoria companiei.

Chevrolet a vândut în prima jumătate a anului 2011 cu 286,499 de unităţi mai mult faţă de aceeaşi perioadă a lui 2010. Acest lucru se datorează recordului de vânzări înregistrat în ţări precum Argentina, Brazilia, Chile, China, Columbia, Danemarca, Ecuador, Franţa, Africa de Sud şi Turcia.

Rusia, una dintre cele 5 pieţe cele mai importante pentru Chevrolet, a înregistrat o creştere de 54% faţă de aceeaşi perioadă a lui 2010. GM atrbuie această creştere de vânzări, noilor modele lansate în ultima vreme precum Cruze, Spark, Aveo/Sonic şi Orlando.

Constructorul american a reuşit să comercializeze peste 330.000 de modele Cruze în lumea întreagă numai în primul semestru, înregistrând astfel o creştere de 132% faţă de primele 6 luni din 2010. Cele mai mari cereri s-au înregistrat în China şi SUA, unde, în iunie, Cruze a fost declarat cel mai bun autovehicul de pasageri din ţară. De la lansarea sa din 2009 şi până astăzi, modelul american s-a vândut în peste 800.000 de unităţi.

Din decembrie 2009, de când a fost lansat pe piaţă, modelul Spark a avut o cerere de peste 220.000 de unităţi. În primul semestru din 2011, modelul mini a înregistrta o creştere de 110% faţă de anul trecut, şi asta se datorează consumatorilor din Coreea de Sud, Mexico şi Uzbekistan.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.