Chevrolet Aveo fabricat în Europa

Chevrolet Aveo este primul Chevrolet modern „fabricat în Europa". În 2008, aproximativ 60.000 de unităţi vor ieşi de pe linia de producţie a uzinei FSO din Varşovia, estimându-se că producţia va creşte la aproximativ la 100.000 în 2009.

Chevrolet Aveo fabricat în Europa Chevrolet Aveo fabricat în Europa
„Suntem mândri să fabricăm modelele Chevrolet pentru clienţii europeni în Uniunea Europeană", subliniază Wayne Brannon, Directorul Executiv al Chevrolet Europe. „Producerea modelului Aveo în Polonia măreşte capacitatea globală de producţie a Chevrolet şi ne oferă posibilitatea de a satisface cererea regională aflată în continuă creştere şi de a micşora timpii şi distanţele de livrare."

Uzina Chevrolet din Varşovia face parte din strategia de producţie a GM de a-şi extinde semnificativ capacitatea de producţie în Europa Centrală şi de Est, în scopul de a satisface puternica cerere de pe pieţele din regiune aflate în expansiune. Eric Stevens, Vice-preşedinte pentru Producţie al GM Europe a declarat: „Folosim aici aceeaşi reţetă care a condus General Motors pe culmile succesului global în ultimii 100 de ani - aceea de a ne fabrica produsele în pieţele pe care sunt vândute."
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.