Chevrolet Camaro Convertible - primele poze

Chevrolet Camaro este al treilea cowboy muscle-car american aşteptat cu foarte mare interes de pulbicul de peste ocean. Recent, au fost date publicităţii primele poze oficiale cu varianta cabrio a acestuia.

Chevrolet Camaro Convertible - primele poze Chevrolet Camaro Convertible - primele poze
Ed Peper, vicepreşedintele Chevrolet în America, a dezvăluit recent pe un blog primele poze oficiale cu Chevrolet Camaro Convertible, programat a fi lansat pe piaţă în cursul anului 2009. Modelul urmează îndeaproape liniile conceptului de la Detroit 2008, diferenţiindu-se de varianta coupe doar prin soft-topul escamotabil.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.