Chevrolet Camaro, lansat oficial în România

Modelul muscle-car al americanilor de la Chevrolet, cu motor V8 şi 432 CP, va fi disponibil pe piaţa românească de luna aceasta.

Chevrolet Camaro, lansat oficial în România Chevrolet Camaro, lansat oficial în România

Noua generaţie a celebrului Chevrolet Camaro s-a întors în Europa după o perioadă de absenţă de zece ani. Versiunea în care va fi disponibilă maşina pe Bătrânul Continen va fi cea echuipată cu motor V8 de 432 CP

În România, modelul este disponibil la dealerii Chevrolet începând cu această lună. Preţurile pentru versiunea coupe încep de la 44.900 € (TVA inclus), iar cele pentru versiunea decapotabilă, de la 49.900 € (TVA inclus). Modelul Transformers Special Edition şi pachetul aniversar de 45 de ani sunt disponibile pentru 2.000 € fiecare (TVA inclus).

Testat pe faimosul circuit de curse Nürburgring din Germania, modelul Camaro a fost adaptat cerinţelor clienţilor europeni, dispunând printre altele, de suspensii noi.

Transmisia manuală beneficiază de un motor LS3 V8 de 6.2 litri ce dezvoltă 432 cp şi un cuplu de 569 Nm la 4.600 rpm. Acceleraţia 0-100 km/h durează 5,2 secunde pentru coupe şi în 5,4 secunde pentru versiunea decapotabilă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.