Chevrolet Camaro - star de film

Nu este pentru prima oară când un model, înainte de a apărea pe şosele, face furori pe marile ecrane.

Chevrolet Camaro - star de film Chevrolet Camaro - star de film
Viitor concurent al lui Ford Mustang, noul Chevrolet Camaro este aşteptat cu sufletul la gură de foarte mulţi fani din America şi nu numai. A debutat mai înti ca un foarte apreciat concept, atât coupe, cât şi cabrio, iar acum va face figuraţie într-unul dintre filmele de acţiune ale verii, "Transformers", care va avea premiera pe 4 iulie, chiar de Ziua Americii.

Chevrolet Camaro readuce în actualitate modelul anilor '70, un icon pentru curentul "muscle car", urmând a beneficia de un V8 de aproximativ 400 CP, transmişi punţii spate. Sportiva se va situa, ca şi gabarit, la cotele unui Ford Mustang sau BMW Seria 6, iar GM a anunţat că nu este exclus să fie comercializat şi în Europa.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.