Chevrolet Camaro, transformat în obiect de artă

Un artist grafic s-a folosit de nişte banale markere, pentru a schimba total alura de muscle-car fioros a lui Chevrolet Camaro.

Chevrolet Camaro, transformat în obiect de artă Chevrolet Camaro, transformat în obiect de artă

Chevroletul Camaro despre care vorbim, a intrat pe mâna lui Chris Dunlop, (nicio legătură cu vreun brand de pneuri, în acest caz) care a schimbat total aspectul de muscle-car înrăit, tipic coupe-ului american.

Astfel, folosindu-se doar de câteva banale markere, Dunlop a trasat două benzi largi, ce înglobează motive artistice abstracte, pe barele de protecţie, capota şi portbagajul maşinii.

Pentru a fi sigur că munca lui nu a fost în zadar, artistul a acoperit maşina cu patru straturi de lac protector. Chevroletul Camaro este a patra maşină ce încape pe mâna lui Chris Dunlop, dar americanul nici nu se gândeşte să se oprească aici.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.