Chevrolet Camaro ZL1, acum şi decapotabil

General Motors tocmai a prezentat cea mai puternică decapotabilă americană, noul Chevrolet Camaro ZL1 Convertible, cu 580 CP.

Chevrolet Camaro ZL1, acum şi decapotabil Chevrolet Camaro ZL1, acum şi decapotabil

Inginerii de la General Motors se laudă cu faptul că noul Chevrolet Camaro ZL1 Convertible ar fi cea mai puternică maşină decapotabilă din lume. Totuşi, cei 1000 CP ai lui Bugatti Veyron Grand Sport vin să contrazică afirmaţia americanilor, iar dacă ne gândim că viitorul Lamborghini Aventador în variantă decapotabilă este doar după colţ, ne vom da seama că supremaţia lui ZL1 începe să se clatine serios.

Totuşi, efortul lui Chevrolet de a aduce pe piaţă cel mai puternic Camaro din istorie, în variantă decapotabilă, merită apreciat. Cei 580 CP ai versiunii coupe sunt la locul lor, sub capotă, dar caroseria maşinii a fost puternic ranforsată, pentru a face faţă cerinţelor suplimentare de rigiditate, apărute odată cu renunţarea la plafonul metalic.

Până şi locaşul transmisiei a fost optimizat, alături de adăugarea unor bare de ranforsare la nivelul şasiului, în X la partea din faţă şi în V la cea din spate. Având în vedere iminenta lansare a lui Chevrolet Camaro Coupe, care se va petrece la începutul lui 2012, putem presupune că, primăvara viitoare, versiunea Convertible va fi eliberată pe şosele. Unde va fi întâmpinată de Ford Shelby GT500 Convertible.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.