Chevrolet Corvette C6 - reclamă cenzurată!

Noua generaţie a lui Chevrolet Corvette a venit cu idei originale de promovare. Din păcate, prea originale pentru America, unde reclama aceasta a fost cenzurată.

Motivul principal invocat de comisia de cenzură, la două săptămâni după difuzarea clipului publicitar al lui Chevrolet Corvette la televiziunile americane, este că această reclamă ar putea fi înţeleasă prost de către copii, care ar fi astfel îndemnaţi să conducă maşini reale (!).

Însă CNA-ul lor nu a luat în considerare YouTube, unde acest clip a devenit rapid unul dintre viralele cele mai căutate...
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.