Chevrolet Corvette – serios avariat în parcare

Prin America se obişnuiteşte ca în parcările gigantice ale complexelor comerciale să se organizeze competiţii locale de manevrabilitate. Uneori însă piloţii de parcare pleacă acasă cu o factură serioasă de plătit pentru reparaţia maşinii.

Americanii numesc această ramură de parcare a motorsportului - autocross. Sunt destui pe la ei care ironizează aceste manifestări. Dar este o modalitate civilizată de a te bucura într-un spaţiu controlat de propria maşină fără a risca vreo amendă. În schimb nimeni nu garantează faptul că toţi cei înscrişi vor pleca acasă cu maşinile întregi. Marea majoritatea a circuitelor de autocross pun accentul pe manevrabilitate, încercând să limiteze cât mai mult atingerea unor viteze superioare. Astfel pot fi garantate daune minore în cazul unor incidente. Şi totuşi mai sunt şi excepţii, una dintre ele o reprezintă un Chevrolet Corvette serios avariat după ce a interacţionat cu bordura.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.