Chevrolet Corvette ZR1 LS9

Salonul Auto de la Detroit va găzdui premiera noului Chevrolet Corvette ZR1 dotat cu noul motor supraalimentat cu nume de cod LS9.

Noul model este aşteptat cu nerăbdare de piaţa americană, numeroase supoziţii fiind făcute pe baza acestuia. Urmând să debuteze la Detroit Motor Show în ianuarie, Corvette ZR1 va fi dotat aşa cum se bănuia deja cu un motor de 6,2 litri cu 8 cilindri în V care va fi supraalimentat.

Carvette ZR1 intercoolerÎn pozele ce au apărut pe internet se poate observa intercoolerul dublu cu partea principala a compresorului situată dedesubt. Puterea estimată produsă de noul propulsor este de aproximativ 650 CP.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.